Aquesta recepta es fàcil, bona i ràpida. Val
la pena provar-la!
Ens ha sorprès això de posar tota la taronja,
amb pell i tot, a la batedora, no ho veiem gaire clar, però ha quedat perfecte!
INGREDIENTS:
1 taronja
3 ous
300 gr de sucre
1 iogurt natural
250gr de farina
1 sobre de llevat
xocolata negra per fondre (opcional)
Rentem bé la taronja i la tallem a trossets
petits (sense pelar, tota sencera). La posem en una batedora de vas o en un pot
de turmix. Hi afegim els ous i el sucre, i batem durant 3 minuts.
Passem la barreja a un bol més gran i hi
afegim el iogurt, la farina tamisada i el llevat.
Remenem fins que quedi tot ben barrejat.
Ho posem en un motlle pel forn, untat amb una
mica de mantega o forrat amb paper de forn perquè sigui més fàcil de desemmotllar.
Si volem ho podem afegir una mica de xocolata
trossejada per sobre.
Ho posem al forn ja calent, a uns 150 graus
fins que veiem que ja està cuit. Ho podem veure si, punxant-lo amb un ganivet,
aquest surt net.
Esperem que es refredi i ja el podem tastar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada