La primera recepta que us vull ensenyar són unes madelenes de xocolata. Son ràpides, senzilles i delicioses. Però abans li dedico aquesta recepta a la Maria Monzon que és qui me les va ensenyar a fer. I ara sí que us deixo amb la recepta:
MADALENES DE XOCOLATA
Ja pots començar a escalfar el forn.
Desfer 160 gr de mantega i 175 gr de xocolata
Jo utilitzo xocolata per fondre de “Postres Nestle”. Ho pots posar tot al microones i després remenar amb unes barilles fins que quedi ben barrejat
Hi afegim una mica de ratlladura de taronja
Quan ratllis la taronja, vigila de no ratllar la part blanca de sota la pell, podria donar mal gust.
Batre 3 ous amb 180 gr de sucre glas (sucre llustre)
El sucre glas el pots trobar a qualsevol supermarcat (Esclat, Mercadona, etc). Amb aquest sucre aconseguirem que la textura final de la madalena sigui més esponjosa.
Unir les dues preparacions
Tamisar 75 gr de farina i 2 cullaradetes i mitja de llevat (Royal). Ho afegim a la preparació anterior.
Repartir aquesta massa en els motllos de les madalenes. Omplir, només, unes 2/3 parts del motlle.
Coure al forn a uns 180 graus si tens forn sense ventilador, i a uns 160 si tens ventilador.
Veuràs que estan cuites si quan les punxes amb un ganivet, surt net.
Deixa-les refredar i ja les pots decorar.
I ara, ve el millor : decorar-les.
Pots fer-ho com més t’agradi, jo, avui, he fos xocloata blanca (de Postres Nestle), ho he posat en una màniga pastissera i he fet uns petits dibuixos.
I A MENJAR-LES!!!!
Espero que us hagi agradat!
Mmmmmm... quina bona pinta!!! Ara només falta tastar-les!
ResponEliminasiiii...ja et dic que son molt bones!!!
EliminaGuauu Emma! Quin blog més xuli! M'encanta! Intentaré fer aquesta recepta, només llegir-la se m'ha fet la boca aigua! Nyam nyam. Un petó bonica! Míriam :)
ResponElimina