Aquest diumenge vaig anar a dinar a casa dels meus cosins. Vaig voler portar la recepta que ara us explicaré.
Ingredients:
1 alvocat madur
1 tomàquet gran i madur
1 ceba mitjana
Un bon raig de suc de llimona (per evitar que l’alvocat es torni marró)
Sal i pebre
Una mica de coriandre (opcional)
Elaboració:
Tens dues maneres de fer-ho
Opció 1- Ho tallem tot a trossos ben petits i ho axafem dins un bol amb una forquilla com si fos un puré.
Opció 2 - Ho tallem a trossos i ho aboquem tot dins una picadora, per triturar-ho més ràpid.
Si voleu també li podeu posar un pél d’una espècie que es diu coriandre (‘cilantro’ en castellà), perquè li dóna un gust especial . El guacamole és una salsa que és millor menjar-la just acabada de fer. Diuen que si hi deixes el pinyol de l’alvocat a dins, no s’enfosqueix tant ràpid.
Mmmmmm, boníssim!!! També us la podeu menjar sucant-hi unes patates de bossa que són ideals per això. Són triangles i de color taronga (els Doritos!!).
Que guai, no ho haviem vist!! es casa nostra! Berta
ResponEliminaM'encanta l'advocat i el guacamole mes
ResponEliminaO FAS molt be .
Se del teu blog pero que avui o e vist a super3
Segueix aixi i si vols mira el meu:
Las papapasdeVíctor.com.blogspot.com