Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida, i molt més bona que la nocilla de botiga, ho heu de probar! Només necessiteu:
Ingredients:
50 gr d’avellanes pelades
75 gr de sucre
50 gr de xocolata negre per fondre (postres Nestlé)
50 gr de xocolata amb llet (de la normal)
50 ge de xocolata blanca per fondre (postres Nestlé)
100 gr de llet sencera
30 gr d’oli
Piquem les avellanes amb la picadora fins que quedin ben fines. Desprès les posem en un cassó al foc i anem afegint tots els ingredients. Remenem fins que la xocolata es fongui i quedi tot homogeni. Aquest procés és molt ràpid. Vigilar molt que no es cremi!
Quan estigui tot lligat, ho retirem del foc i ho deixem refredar en un pot de vidre. Quan es refredi, pot ser que s’espesseixi una mica.
Si t'agrada més líquida pots afegir-hi un raig d'oli i remanar.
Si t'agrada més líquida pots afegir-hi un raig d'oli i remanar.
I apa, a buscar pà i a tastar-la!
Hola Emma,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.
Vols formar part d’aquesta gran familia?
Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat