Pàgines

dijous, 18 de juliol del 2013

PA DE PASSIC DE XOCOLATA



Aquest estiu he anat dues setmanes a Sant Salvador (el Vendrell) amb tots els cosins!! La meva tieta Montse em va ensenyar aquesta recepta tant i tant bona!!!

Ingredients:

4 ous
2  mesures de sucre
2 iogurts de trufa
½ mesura de oli
1 sobre de llevadura
2 mesures de Cola Cao
2  mesures de farina
una rajola de xocolata negra
un paquet de nata líquida


Preparació:

Preescalfar el forn a poca temperatura, 120 o 150 graus.
Hem de tenir un pot més o menys igual que l'envàs de iogurt de trufa que utilitzarem de mesura.
Posem en un bol els ous i a poc a poc anem afegint-hi les dues mesures de sucre mentre remenem. Quan ho tinguem ben remenat hi afegim els iogurts de trufa i tornem a remenar. Un cop fet això posem ½ mesura d’oli i remenem. Posem la farina. Remenem i desprès afegim el Cola Cao i la llevadura .
Posem tota la massa en un motlle, i el posem al forn 40 minuts.

Esperant a que es refredi, anem fent la cobertura:
En una olla petita anem desfent la xocolata al bany maria. Un cop la xocolata estigui  fosa hi anem abocant la nata sense deixar de remenar. Si el pastís ja està fred, li podem tirar la xocolata i amb l'ajuda d’una espàtula ho escampem. Si el pastís encara no està fred, encara no li podem tirar la xocolata. La xocolata sempre ha d'estar calenta i el pastís fred.
Posem el pastís a la nevera i deixem que la xocolata es refredi.
I... BONISSIM!!!!







2 comentaris:

  1. hola guapa!!!! acabo de llegir aquesta recepta i tinc un dubte, en els ingredients poses que es necessiten dos ioghurts de trufa i en la explicació posa un ioghurt.... realment que hem de posar un o dos??; per cert m'encanta el teu blog i al menu nen també!! un petonet bonica

    ResponElimina
  2. Tens raó Marta! És un error, s'en posen 2 de iogurts de trufa, ara ho modifico. Moltes gràcies!!! :)

    ResponElimina