Pàgines

dijous, 28 de març del 2013

MADELENES D' ANOUS

El dia que vaig fer 9 anys, els meus cosins, la Joana i l’Aleix, em van regalar un llibre que es diu “CUPCAKES, magdalenas creativas. Editorial Juventud”. En aquest llibre hi ha més de 100 receptes de cupcakes! Em va costar decidir per quina començava, però al final em vaig decidir per aquesta. La decoració de sobre (en el llibre n’hi diu “topping”), ens l’hem saltat, i  l’he fet una mica a la meva manera.
Aquí la teniu:

Ingredients:

3 ous
125gr de mantega
225 gr de sucre
125 ml de llet
200 gr de farina
2 cullaradetes de llevat
1 cullaradeta d’extracte de vainilla
1 cullaradeta de cacau en pols
60 gr d’anous picades

Per començar, preescalfem el forn a 160 graus.
Batem els ous amb el sucre i la mantega fins que ens quedi ben barrejat.
Afegim la llet, la farina tamissada amb el llevat, la vainilla i el cacau. Seguim batent amb les barilles elèctriques, fins que la massa quedi ben homogènia.
Finalments hi afegim les anous.
Ara ja podem repartir la massa en els paparets de les magdalenes. Recorda que només s’ha d’omplir dues terceres parts, ja que si no, al crèixer, sobreixiria.
Ho posem al forn uns 18-20 minuts a 160 graus.

Per decorar-les, he desfet una mica de sucre en un cassó i l’he abocat sobre un paper de forn. Un cop fred l’he trencat a trossos. Les he decorat amb xocolata, anous, i trossets d’aquet caramel.
Han quedat molt bones!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada