Em va caure una dent, i “el ratolí” em va portar aquest llibre tan xulo:
D’aquí he tret aquesta recepta del polo de síndria
INGREDIENTS:
100 ml d’aigua
4 cullarades de sucre
3 cullarades de mel
400 ml de síndria a trocets (una quarta part d’una síndria gran)
1 lima
Comencem fent l’almívar, posant en un cassó al foc l’aigua, la mel i el sucre. Remenar fins que estigui tot ben fos i deixar-ho refredar a temperatura ambient.
Tallem la síndria i li traiem els pinyols.
Exprimim la lima i colem el suc.
Amb una batidora triturem la síndria, el suc de la lima i l’almíbar. Després ho colem.
Ho posem en un motllo de fer polos i ho deixem al congelador almenys 6 hores.
També pots substituir la síndria per meló, kiwi, mango, o qualsevol fruita tova.
Ho has de provar !!!
Quina cara de pillos que feu!!! jeje
ResponElimina:)-
Jordi