Pàgines

diumenge, 15 de juny del 2014

SORBET DE LLIMONA




Aquests dies que fa tanta calor, segur que us vindrà de gust, es molt fàcil de fer!

INGREDIENTS

250 ml de suc de llimona (per fer-lo es necessiten unes 5 o 6 llimones aproximadament)
  Opcional: la ratlladura de la pell de 2 llimones
250 ml d’aigua
250 ml de sucre
3 cullerades mel
250 ml de llet


Rentem bé les llimones.
Exprimim les llimones fins que tinguem 250 ml de suc.

Si volem, podem posar una mica de ratlladura de llimona al sorbet. Quan el mengem notarem aquests petits trossets: hi ha qui li agrada i hi ha qui li molesta. Nosaltres, al de la foto n’hi vam posar, però la veritat és que ens agrada més sense la ratlladura.
Si n’hi volem posar, agafem dues llimones i ratllem la pell (només la part groga, la part blanca que hi ha entre la pell i la polpa no cal ratllar-la).


Comencem posant en un cassó el sucre, la mel i l’aigua. Ho ecalfem fins que quedi ben dissolt i quan ja tinguem aquest almíbar fet, tanquem el foc i ho deixem reposar 15 minuts.
Ho posem en un bol i ho deixem refredar. Si volem es pot colar.

Un cop fred, afegim la llet i el suc de llimona (i la ratlladura de la pell si n’hi volem posar) i ho batem tot amb la batedora.

Ara, si en tenim, ho posem a la gelatera fins que es formi el sorbet, i si no, ho posem directament en un recipient que pugui anar al congelador i ho deixem congelar com a mínim 4 o 5 hores.

Ho treiem uns 15 minuts abans de servir perquè estigui més tou. Ja veureu que és un postre molt refrescant, i gens àcid!












3 comentaris:

  1. Hola mola molt el teu blog si vols també pots visitar el nostre però acabem de començar. Es diu:
    descobrimlacuina.blogspot.com

    ResponElimina