Si t’agraden els torrons Suchard, aquests torrons t’agradaran.
Ens ha costat una mica
trobar una recepta de torrons d’arròs inflat que no portessin llard de porc,
però al final hem trobat aquesta, que és fàcil, ràpida i bona.
Per cert, aquest any, no
hem aconseguit arròs inflat i ho hem fet amb els cereals d’arròs inflat que venen
per posar amb la llet (tipus Chocokrispies), i ha sortit la mar de bé!
Per a la recepta, també
tenim en compte la temperatura de la xolocata, però si no tens termòmetre de
cuina, ho pots fer sense, només cal tenir en compte que la xocolata no s’ha d’escalfar
gaire ( no hauria de passar dels 45 graus).
INGREDIENTS:
80 gr de crema de cacao (
Nocilla o qualsevol altre marca)
160 gr de xocolata amb
llet per fondre (tipus Postres Nestlé o la que tinguis)
25 gr d’arròs inflat (o Chocokrispies
o qualsevol altre marca de cereals per a la llet d’arròs inflat)
4 gotes d’aigua amb sal
Comencem trossejant la
xocolata per fondre i la posem en un bol.
La posem al microones per
desfer-la. Ho fem poc a poc, l’escalfem uns segons, la treiem, remenem i la
tornem a escalfar. I així fins que estigui ben desfeta. D'aquesta manera
evitarem que se’ns cremi.
Ara hi afegim la Nocilla
i les 4 gotes d’aigua amb una mica de sal.
Ho tornem a posar uns
segons al microones. La xocolata amb llet no hauria de superar els 45-50 graus C
i remenem bé.
Quan estigui a uns 35
graus hi afegim l’arròs inflat i tornem a remenar.
Ara només ens falta
abocar-ho dins el motlle. Donem un parell de cops a la taula amb el motlle ple per tal que si ha quedat aire, marxi. Ara ho deixem refredar. Després, ho treiem del motlle.
ALGUNES IDEES:
Si no tenim cap motlle
per a torrons, podem fer servir un tàper allargat, i ens en podem fer un tallant
un tetrabrik de llet.
També podem fer servir la massa per fer petits bombonets.
Esperem que us agradi,
bon Nadal i bon profit!
Emma quina pinta! El provarem de fer tant aviat com puguem
ResponEliminaBon Nadal Emma! :)
ResponEliminapetonssssss
MARTA