La glassa és clara d’ou amb sucre. Depenent del que volguem fer, li podem donar més o menys consistència. A l’hora de decorar galetes, si volem fer decoracions amb volum, haurà de ser molt espès, ja que sino, no s’aguanta. Però si el que volem és “pintar” una galeta ens anirà bé que sigui un pél més líquid.
Amb els colorants alimentaris (jo utilitzo els de la marca Wilton) podem tenyir la glassa i fer tota mena de combinacions.
També la podem utilitzar per decorar pastissos.
Ingredients:
1 clara d’ou
250 gr de sucre glas
suc de llimona
En un bol ben net i sec, posem la clara i comencem a batre. Anem afegint el sucre glas i seguim batent. Afegim unes gotes de suc de llimona i batem una mica més. Si batem més la consistència serà més dura. Si després el volem més líquid hi podem afegir llimona.
Aquest cap de setmana hem fet glassa per primera vegada. M’ho he passat molt bé i he estrenat les boquilles de la màniga pastissera que em van regalar per l’aniversari.
Les galetes són les de la recepta anterior (galetes de vainilla).
Hola, Emma m,agrada molt el teu blog. Tenim unes aficions molt semblants, però uns anys més. Tinc dos nens molt guapos de 11 i 8 anys que podrien ser bons amics teus. Segueix així!!!!
ResponEliminagracies m' ha agradat molt aquest comentari!! :)
ResponEliminacom has arribat al blog???