Aquestes boletes són delicioses. Quan comences, no pots parar!
La recepta, una vegada més, és de la meva tieta, la Montse.
INGREDIENTS
200 gr de pastanaga bullida
200 gr de coco
200 gr de sucre
Posem les pastanagues a bullir i quan estiguin toves les escorrem i deixem que es refredin. Amb una forquilla les aixafem.
Afegim el coco, però en guardem una mica a part en un platet per després. Remenem bé.
Finalment afegim el sucre i acabem de remenar amb les mans. No apretem gaire ni remenem exessivament per evitar que el sucre comenci a fer suc.
Amb les mans anem formant boletes (una mica més petites que la mida d’una mandonguilla) i un cop fetes les passem pel platet de coco perquè quedin més maques.
Les posem a la nevera i les mengem ben fredes.
Hola soc el Kai
ResponEliminaAquestes boletes estan tan pero que tan bones...
GRACIESS PER POSARLES SENSE ELLES NO PODRIA VIURA!!!!!