Aquesta recepta és bufar i fer ampolles, ja ho veureu, només heu de tenir una mica de paciència.
Ingredients:
Xocolata per desfer
Fulles de menta grans
Elaboració:
Fonem la xocolata i la tirem en un plat. Posem les fulles de menta sobre la xocolata de manera que quedin ben impregnades. Només les suquem per la cara de sota, la més rugosa. Posem les fulles en una safata amb paper de forn o sobre una superfície de silicona, i amb un pinzell, si fa falta, acabem d'impregnar-les amb una doble capa de xocolata. Finalment ho posem a la nevera una estona, fins que la xocolata estigui sòlida.
Quant la xocolata s’ha endurit hem de separar, amb molta cura, la fulla de menta de la xocolata. Ho estirem amb el dits a poc a poc, és com si desenganxessis un adhesiu. No passa res si es queda una mica de la fulla enganxada a la xocolata. Oi que és fàcil i bo???
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada