Pàgines

diumenge, 20 de gener del 2013

PASTÍS DE XOCOLATA I AMETLLES


Si us agraden les ametlles i la xocolata aquest és el pastís ideal!!!

Ingredients:

115 gr de mantega
230 gr de xocolata per fondre
140  gr de sucre glas (o normal si no en teniu)
3 ous
60 gr d’ametlles móltes
30 gr de molla de pa esmicolada
½ cullaradeta de llevadura en pols
1 cullarada de brandy o rom (opcional)

Elaboració:

Preescalfem el forn a 180 graus

Desfem la xocolata i deixem que es refredi. Mentrestant, en un bol batem la mantega i el sucre. Afegim les clares poc a poc i seguim batent. Afegim la xocolata, i després les ametlles, la molla de pa, el llevat i el rom si en posem. Ho batem tot.
Després batem les clares a punt de neu i les afegim a la massa,

Ho coem al forn uns 25 minuts i ho deixem refredar. Per acabar de decorar, podem fondre una mica més de xocolata i l’escampem per sobre el pastís.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada